Caroline af Ugglas åker ut på sommarturné

Reklam

Caroline af Ugglas får äntligen möta livepubliken igen. 

18.7 Våxtorp-Vallåsens värdshus
20.7 Borgholm – Kackelstugan
22.7 Stockholm – Blidösundsbåten
23.7 Flen – Teater Klämman
30.7 Lysekil – Grand Hotell (+ utställning på Galleri Tint)
07.8 Västerljung – Töfsö Deli
21.8 Dalum – Hermans Lada

I över ett och ett halvt år har livemusiken stått på paus. Precis som Sveriges alla övriga artister har Caroline af Ugglas tvingats ställa in sina spelningar. Som om inte det vore nog har även Carolines körverksamhet pausats. Vi gissar att både artist och publik längtat intensivt efter varandra!

Nu får Caroline äntligen ge sig ut på vägarna igen. Som trio tillsammans med Heinz Liljedahl och Johan ”Coma” Svensson gör hon flera nedslag i sommar-Sverige. Spelningen på Grand Hotel i Lysekil flankeras även av en utställning på Galleri Tint, som pågår 29 juli till 3 augusti.

Caroline af Ugglas är en av Sveriges mest älskade och folkliga rebeller. En konsert med detta egensinniga yrväder är en fröjd för alla sinnen. Musik blandas med humor och värme och kan sluta i allt från allsång till tappade klänningar. (Jodå, det har hänt.)

Den 23 oktober 2020 släppte Caroline af Ugglas sitt tionde album, ”Antingen eller”. Musikern, artisten, körledaren och konstnären Caroline af Ugglas fick sitt stora genombrott efter sin medverkan i Melodifestivalen 2009, då hon slutade på en hedervärd silverplats, bara drygt 3.000 röster efter Malena Ernmans ”La Voix”.