Black Stone Cherry ut på Europaturné

Reklam

Så här säger Black Stone Cherry om turnéra igen: Vi är mer än exalterade över att äntligen kunna turnera i Europa igen. Vi är lika glada över att få med oss våra goda vänner The Georgia Thunderbolts! Vi kan garantera en hårt rockande kväll!

Det unga sydstatsrockarna The Georgia Thunderbolts turnerar för första gången i Europa. De har finslipat sig som liveband genom spelningar med The Kentucky Headhunters, Blackberry Smoke, Tyler Bryant & The Shakedown, Atlanta Rhythm Section, Molly Hatchet, The Cadillac Three och Deep Purple. De gav ut sin fantastiska debutplatta Can We Get A Witness 2021 på Mascot Records och som innehåller låtarna ”Looking For And Old Friend, ”Lend A Hand”, och ”So You Want To Change the World.”

Så här säger Thunderbolts gitarrist Riley Couzzourt om turnén: ”Vi vill tacka våra vänner och bröder i Black Stone Cherry så mycket för att de ger oss möjligheten att kunna turnera i Europa. Många av er har stöttat Bolts under en lång tid och vi längtar verkligen efter att få spela för er och skaffa oss många nya vänner. Låt oss rocka Europa! Frontmannen TJ Lyle tillägger: ”Europaturnén med Black Stone Cherry kommer att bli så skoj! BSC tog oss under sina vingars beskydd för länge sen och vi har inte både blivit vänner och familj. Att få göra vår första Europaturné tillsammans med dem är något vi tidigare bara drömt om och vi är så tacksamma. Det kommer bli suveränt!”

Black Stone Cherry och The Georgia Thunderbolts kommer att ge Europa av söderns glädje i överflöd…Y’all get ready for it!

2022 Turnédatum med The Georgia Thunderbolts

17 Sep     Rockefeller Music Hall, Oslo – Norge
18 Sep     Debaser Hornstulls Strand, Stockholm – Sverige
19 Sep     Amager Bio, Köpenhamn – Danmark