Black Stone Cherry – ”Out Of Pocket”

Reklam

För någon vecka sedan gav Black Stone Cherry ut nya singeln Out Of Pocket och nu är det dags för videon att se dagens ljus.

Så här säger bandet om videon, ”Det var riktigt skoj att spela in videon för Out Of Pocket tillsammans med våran gamle polare och medarbetare, regissören Mike Rodway och hans medhjälpare Rove som gjort många av våra videor och Blu Rays. Vi spelade in våra bitar på ett ställe som betyder mycket för oss, The Plaza Theatre i Glaskow, Kentucky. Det var där vi spelade in trummor och gitarrer för vår nya platta! Det var kul att spela in på en riktigt mörk scen med minimalt med belysning. Njut av videon och vrid upp volymen!”

Out of Pocket är bandets första nya låt sedan utgivningen av plattan The Human Condition 2020 och är ännu en riktig rökare. Låten är en emotionell orkan med en refräng som lyfter tak och som visar bandet då de är som bäst. De gamla barndomsvännerna Chris Robertson (sång/gitarr), Ben Wells (gitarr/sång), John Fred Young (trummor) välkomnar den nya basisten Steve Jewell till sin första studioinspelning efter att ha spelat live med bandet i närmare två år.

Det är helt klart att Black Stone Cherry har siktet inställt på 2023.