Black Stone Cherry återutger Kentucky på genomskinlig vinyl!

Reklam

I samband med bandets nya turnedatum i USA, Storbritannien och Europa återutger Black Stone Cherry plattan Kentucky från 2016.

Det har nu gått fem år sedan bandet gav ut sitt femte album som då gav dem deras dittills bästa listplaceringar i Frankrike, Nederländerna, Belgien och Irland och gick i Storbritannien in som #5 på albumlistan, #1 på Rock & Metal-albumlistan, #15 på amerikanska albumlistan, #1  på US Hard Music Charts, #13 i Österike, #14 i Schweiz och #21 i Tyskland.

Plattan är uppkallad efter bandets hemstat och var ett steg tillbaka till sina rötter där de fyra gruppmedlemmarna arbetade med samma ljudtekniker och i samma lokala studio, Barrick Recording, där de gjorde sin självbetitlade debutplatta. Många låtarna från plattan har blivit livefavoriter som The RamblerCheaper To Drink AloneShakin’ My Cage och Soul Machine.

När du förbereder dig för att skakas om rejält på någon av de kommande spelningarna så få fatt i denna skönhet i genomskinlig vinyl och börja partajet redan nu!    Utgivningsdatum är 10 september.

De besöker Sverige 6 november på  Debaser Strand, Stockholm.