Arvingarnas jubileumsshow – ”I takt med tiden”

Reklam

Arvingarnas jubileumsshow ”I takt med tiden” i regi av den välrenommerade regissören Hans Marklund är tillbaka! Nypremiär för krogshowen blir det nu på fredag den 16 oktober och spelas fram till den 19 december 2020 på Kajskjul 8 i Göteborg!

– Vi är tacksamma att vi fått öppna upp krogshows verksamhet igen. I egenskap av serveringsställe, får vi nu ha underhållning för en större publik med kända artister och matgäster under samma tak. En förutsättning är dock att vi håller social distansering mellan sällskapen. Vi ser fram emot att få träffa alla gäster och artister igen, och extra roligt med nypremiär med Arvingarna som gjorde dundersuccé i fjol. Det känns sååå roligt, säger Casper Janebrink och Ulrika Kvarnhult VD, Kajskjul 8.

Arvingarnas succéshow bjuder in till en storslagen och välregisserad helkväll, som sammanfattar de trettio första åren med en skön blandning av dans, pop, schlager och rock. Bandet kommer att bjuda på en helkväll med oförglömliga minnen och mängder av hits såsom ”Eloise”, ”Det svär jag på, ”Bo Diddley” och” I Do” och mycket mer!

1989 började Arvingarna skriva låtar hemma i Partille. Det stora genombrottet kom med Melodifestivalbidraget ”Eloise” och sedan har det gått av bara farten med fler mellotävlingar, grammisar, nya album och Diggiloo-turné. Med föräldrar i Streaplers och Flamingokvartetten har de vuxit upp med dansmusik, men redan från början hittade de sin egen stil. Nu vill de fortsätta tacka sina fans med sin minnesvärda krogshow. Det kommer att bli en storslagen sammanfattning av en sanslös karriär med en show som blickar tillbaka, men som ligger helt rätt i tiden.

Regi: Hans Marklund är regissören bakom succéer som Melodifestivalen, Allsång på Skansen, R.E.A och QX-galan. Han har även koreograferat en mängd filmer och föreställningar och författat TV-manus, texter och monologer till oräkneliga svenska artister.

På scen: Casper Janebrink – bas och sång, Kim Carlsson – gitarr och sång, Lars ”Lasseman” Larsson – keyboard, gitarr och sång Tommy Carlsson – trummor och sång, Ella Wennerberg – blås, Hugo Hammarlund – blås, Tim Nilsson – slagverk/percussion, Love Nilsson – saxofon.

Arvingarnas krogshow ”I takt med tiden” hade urpremiär den 20 september 2019 på Kajskjul 8. Det blev en sprakande succé och showen spelades för fullsatta hus. Nu är Arvingarna äntligen tillbaka hösten 2020 på Kajskjul 8 i Göteborg!