Anna Bergendahl – ”Grain Of Trust”

Reklam

Anna Bergendahl, den folkkära artisten med den unika rösten, släpper nu sin nya singel ”Grain Of Trust” – en stark poplåt med en text som handlar om att försöka se ett ljus i mörkret. Tillsammans med sin röst och Peter Kvints fina produktion ger Anna oss här en låt full av hopp som hon tillägnar alla som har oroat sig över nära och kära under det senaste året.

”Jag märker mer och mer att mitt låtskrivande blir ett sätt för mig att bearbeta allt tufft man går igenom i ett liv. ”Grain of Trust” är skriven av mig och Peter Kvint och handlar om att äntligen få samlas igen, familj och vänner, efter en lång tid ifrån varandra. Flera i min familj har drabbats av cancersjukdom, och vi har som alla andra inte kunnat träffas på grund av viruset. På väg in till studion pratade jag med en familjemedlem som drabbats av en graviditetskomplikation, och just den dagen var det lite svårt för henne att se ljuset. Så jag skrev en pepplåt till henne, till min familj och till alla som oroar sig över nära och kära i denna tid. Om att ljuset kommer, om att bättre tider kommer. Om vi bara håller fast vid det där sandkornet av hopp.” säger Anna Bergendahl.
På singeln medverkar, utöver Peter Kvint, också erfarna musiker som Andreas Dahlbäck på trummor, violinisten Mattias Johansson och cellisten David Bukovinszky. Stråkarrangemanget är gjort av Peter Kvint och Grammy-vinnaren Mattias Bylund.