Amerikanska indierockbandet Moon Taxi släpper singeln ”Hometown Heroes”

Reklam

”Hometown Heroes” är en livfull hyllning till vänskap och enighet. Den spelades in i Nashville och är producerad av bandets gitarrist, Spencer Thomson.
”Vi har verkligen sett fram emot att släppa den här låten ända sedan vi skrev den. Den är en inspirerad av vår egen, långa vänskap och att äntligen få ge ut den känns som början på ett nytt kapitel men den är också en blick bakåt. Vi hoppas att den väcker härliga minnen hos er, tills vi kan skapa nya tillsammans i framtiden”, säger bandets sångare och gitarrist Trevor Terndrup.
Det Nashville-baserade bandet har släppt fem studioalbum, bland annat 2018 års ”Let The Record Play” som innehöll hitsingeln ”Two High”. Sedan släppet av debutalbumet 2007 har Moon Taxi byggt upp en trogen fanbase i Sverige. De har gjort omtalade konserter på stora festivaler som Coachella, Bonnaroo och Lollapalooza och medverkat hos David Letterman, Seth Meyers och Conan O’Brien.
Moon Taxi är Trevor Terndrup (sång, gitarr), Spencer Thomson (gitarr, producent), Wes Bailey (keyboard), Tommy Putnam (bas) och Tyler Ritter (trummor).