Albin Lee Meldau & Grant – ”Merry Christmas On Your Own”

Reklam

De senaste åren har Albin Lee Meldau tolkat flera julklassiker men idag släpper han för första gången en helt nyskriven jullåt; ”Merry Christmas On Your Own” (Sony Music), som han gör tillsammans med kritikerrosade GRANT.

”Jag är mycket stolt över att min första nyskrivna jullåt blev den här och också i samarbete med en person jag verkligen gillar! Utan GRANTs medverkan både i låtskrivandet och med hennes grymma röst hade inte den blivit så bra som den blev”, berättar Albin.

”Merry Christmas On Your Own” har en känsla av vemod och är som ett soundtrack till hur många av oss kan känna inför både julen och den mörka årstiden. Singeln är skriven av Albin tillsammans med GRANT och Peter Kvint, än en gång har han skapat musik som berör.

”Det finns inte många som Albin. Självklart tackar man ja när man blir tillfrågad att prova skriva med någon som honom, och så Peter Kvint som jag ju själv skriver nästan all min egen musik med. Det kunde inte bli något annat än otroligt roligt och bra! Med en liten mening på slutet råkade det bli en jullåt och jag ser fram emot att fortsatt fira jul med Albin på det här sättet. Har dessutom fått den stora äran att öppna för honom på hans turné i vår! Älskar honom och allt vi gjort och kommer göra, fy fan vad kul det ska bli!” säger GRANT.

I vår tar Albin med sig sitt band och GRANT som förband ut på en arenaturné i Sverige.