The Grand Opening

Reklam

Äntligen har Karlskoga fått en restaurang/sportbar av rang! Under torsdagskvällen var svip.se tillsammans med en skara entreprenörer från Karlskoga med omnejd inbjuda till The Grand Opening av O´Leary’s. Förändringen som gjorts i lokalerna är fantastisk och har du tidigare varit på Wickan och allt vad stället har hetat under åren så är det nu bara adressen som är den samma. Otroligt snyggt, rymligt och fräscht. För att inte tala om den goda maten! Tomas Leandersson som tillsammans med Asko Juola äger restaurangen berättar att de hittills fått jättefin feedback från sina gäster. – Första helgen vi hade öppet fick vi sätta upp en skylt med ”fullt” på dörren redan före klockan 21 och nu i söndags hade vi 200 matgäster, i Karlskoga, på en söndag, ler Tomas.

Foto: Thomas Holmstrand

Under denna Grand Opening fanns också grundaren av O´Learys, Jonas Reinholdsson på plats tillsammans med Karlskoga kommunfullmäktiges ordförande Sven-Olov Axelsson. De höll båda tal och skålade innan och efter de klippte av det röda bandet som symboliserade öppnandet. Alla inbjudna bjöds på supergod mat tillsammans med underhållning från Degerfors i form av bandet ”Banan, Brorsan och Jag”, som förövrigt kan ses på Stora Valla före hemmamatcherna med DIF.

På tal om DIF så sågs huvudtränare Stefan Jacobsson tillsammans med Patrik Werner, Leif Olsson, Nicola Ladan och några fler fiffiga Difare på plats under kvällen.

Foto: Thomas Holmstrand

Foto: Thomas Holmstrand

Dessutom bjöds gästerna på gratis bowling, pingis, biljard, shuffelboard och en massa annat sköj som hittades i Game Zone inne på restaurangen. Svip.se åt och minglade bland en stor skara trevliga företagare och föreningar. Har ni inte besökt O´Learys Bowlling & Event ännu så kan vi berätta att de har öppet 364 dagar om året och är endast stängt på midsommarafton. Tack för en supertrevlig kväll.