svip.se åker på kryssning

Reklam

Våren närmar sig med stormsteg, både tussilago och vitsippor har kommit fram på vissa platser i vårt avlånga land. Ytterligare ett säkert vårtecken är musikfestivaler som dyker upp som små vår-svampar i landet och visst är det härligt att vi går mot en ljusare och varmare period! Nytt år och allt så är det dags att prova något nytt för oss på svip.se.
Lördagen den 21 mars åker vi med på Ulitmate Country Cruise, Tallink Silja M/S Galaxy. En kryssning helt i countrymusikens tecken!

Raymond Mattiasson

Vi åker från Värtahamnen i Stockholm, kryssar över den vackra skärgården, ut på Ålands hav med riktning mot Åbo. Medan vi bland annat njuter av Stockholms vackra skärgård, blir det livemusik från fyra scener. Countryband från både Sverige och USA kommer att underhålla i genrerna bluegrass, pop/rock country, crossover, rock-a-billy tillsammans med sköna countryklassiker.

Sara Gayle

Svip.se talar med Tommy Löfgren som är en drivande cowboy på denna flytande festival, Tommy berättar att det är nionde gången de kastar loss sina lasson och bekräftar att countrymusiken är på framfart i Sverige. Kanske mycket tack vare Jill Jonssons populära TV-serie Jills veranda…

Under kryssningen som pågår mellan den 21 och 22 mars kommer svip.se att rapportera live med massor av bilder och intervjuer. Med på kryssningen hittar vi bland andra; Sara Gayle från USA, Tricky Trail, Red Barn Rumblers, The Long Gone Smiles Band, Eagle Down, Grassride som vann Country SM i respektive klasser ifjol. Självklart när svip.se är i farten lyssnar vi på och njuter av Don Redmon tillsammans med Raymond Mattiasson och många fler! Har ni inte bokat in er på country kryssningen så har ni fortfarande tid på er.

Tricky Trail

Tricky Trail

Tricky Trail

På kryssningen kan du förutom att lyssna på störtskön musik, lära dig att dansa Linedance, du kan själv sjunga Karaoke, varför inte dra av en Garth Brooks låt inför rätt publik? Se dig omkring på medföljande knallemarknad och köp dig ett par rejäla boots, eller njut av den goda maten och slappna av tillsammans med den fantastiska utsikten!

Väl mött den 21 Mars!!

Don Redmon