Don Redmon släpper ny musikvideo…

Reklam

En typisk countrykille med cowboyhatt och boots, uppvuxen i en småstad och som ärvt musiken från sin pappa och farfar. Han har en röst som väcker rysningar av sinnlig njutning och får dig att gråta av både sorg och glädje. Genom självupplevda texter lotsade han oss genom ett fantastiskt debutalbum “Walk in the footsteps (of my dad)”. Don Redmon, en stjärna på uppgång i både Sverige och utanför landets gränser släpper under helgen sin första musikvideo och svip.se har träffat honom!

Du är aktuell med en rykande färsk musikvideo, berätta…

Ja det stämmer den släppte vi i går kväll. Vi har haft enorma framgångar med psalmerna som finns med på plattan. Never Got a Chance To Say Goodbye och den här till musikvideon Together Over There… Så vi valde mellan dem och jag tycker att den här är så bra och passade bättre att göra en video till… Videon är gjord av Thomas Holmstrand från Designverkstan i Degerfors, och han är ju inte bara duktig på att spela trummor som han faktiskt gör med mig när jag är ute och spelar, han har även gjort mitt skivomslag… Jag hade råkat ramla över ett par musikvideor som han gjort innan och insåg att han är magisk även på det! Så i samarbete med honom så kom videon till.

Tillsammans har Thomas och jag snackat och bearbetat fram hur det skulle se ut och jag tycker att resultatet speglar texten alldeles utmärkt så att säga…

Du ska medverka på Indoor festivalen i Karlstad, berätta…

Ja vi spelade ju där förra året med hela bandet och i år så ska vi spela som en duo, jag och EA (Andreas Olsson) som spelar elgitarr med mig. Så det är kul att få komma dit i år igen… Det blir en lite avskalad Don Redmon, vi körde tillsammans på Country SM i höstas också lite softare, Ea och jag vilket fungerade väldigt bra.

Indoor festivalen är 29-30 januari och Hotell Frödig är fullbokat, det finns fortfarande biljetter kvar så att man kan komma in och lyssna men bo får man göra på annan plats, vi spelar både fredag och lördag så det ser jag verkligen fram emot.

Nästa spelning efter det blir den 25 februari i Stockholm på Station Inn, de har country musik sista torsdagen i varje månad, så det kan jag rekommendera folk att gå till… Och efter det blir det på Lane loge fram igenom.

Vi på svip.se önskar Don Redmon lycka till och pushar naturligtvis för den nya musikvideon, lyssna och njut!