Artisterna avlöser varandra under fredagens Country SM

Reklam

Högfjällshotellet i Sälen har den här helgen förvandlats till en mötesplats för counrty, rock-a-billy och bluegrass inspirerade musiker och fans. Country SM är i full gång och det spelas både på den stora scenen och uppe i pianobaren. Överallt syns gitarrer, fioler och symbaler blandat med glada och förväntansfulla människor.

Lifvens

Under dagen har det tävlats i Bluegrass och Rock-a-billy, hotellet har fyllts till bristningsgränsen med inresta fantaster tillsammans med lokalbefolkning. Don Redmon och hans band står för det första setet av underhållningen utom tävlan. De öppnar med titelspåret från den nya CD:n Walk in the footsteps och fortsätter med den svängiga Excuse me. Det kan inte vara lätt att kliva upp på scenen efter ett sådant framträdande men Lifvens från Småland gör det riktigt bra med en blandad Irländsk folkmusiks inspirerad country!

Don Redmon

Något litet senare är det dags för norrlänningen Brolle att äntra scenen. Det gör han med bravur och öser på som bara Brolle kan.
Ännu lite senare kommer Andreas Johnsson och sjunger bland annat sin gamla dänga Glorious, riktigt bra om man gillart! 😉

Brolle

En fartfylld och trevlig kväll med andra ord som absolut kommer att tangeras av lördagens westernmarknad, Linedance och fortsatta tävlingar.
Spänn hölstren gott folk, för nu skjuter vi!

Andreas Johnsson