Victor Leksell kommer till Solgården på Hotel Tylösand

Reklam

Svensk musikhistoria. Det går inte att beskriva Victor Leksell på något annat sätt. Inte ens 25 år fyllda har han redan gjort ett outplånligt intryck. Vilken fantastisk kväll vi kommer att få den 6 juli när Victor Leksell kommer till Solgården på Hotel Tylösand – en av Sveriges hetaste artister, på en av Sveriges vackraste sommarkonsertarenor!

Jättehitsen har avlöst varandra sedan 2018 och när Svag släpptes i början av 2020 kände alla att något stort var på gång. Låten blev större än allt och månader senare slog den rekord som den mest streamade låten på ett nordisk språk. Någonsin. Idag har den över 150 miljoner streams och fortsätter att älskas, efter snart 100 veckor ligger Svag fortfarande högt på Spotifys listor. Det är svensk musikhistoria det också.

I juni 2020 kom det hyllade debutalbumet Fånga mig när jag faller med låtar som idag har över 350 miljoner lyssningar på Spotify. I januari tea- made han upp med Göteborgssystern Miriam Bryant på singeln Tystnar i luren som toppade listorna under flera veckor.

Just innan sommaren släppte Victor sin tolkning av Veronica Maggios Snälla bli min, som en del av 10-årsjubileet av albumet Satan i gatan. Låten gick in som etta på topplistan och har idag sålt guld. I augusti kom senaste släppet, låten Eld & lågor, ledmotiv till den svenska storfilmen Vinterviken.