Good ol’ Sailor Vodka lanserar drinkkoncept

Reklam

l9r6qvkhxgvgdlpqb0f7Tänk på den senaste tidens mixologi-trend. Tänk sedan på dess motpol. Med drinkar som går att blanda nästan var som helst lanserar nu Good ol’ Sailor Vodka ett koncept för drinkar, där man använder sig av ingredienser som nästan alltid finns i kylskåpet.

Good ol’ Sailor har tagit fram ett dussintal drinkar, alla med samma grundtanke och förutsättningar. Drinkarna ska kunna göras där du befinner dig i sommar – på festivalcampingen, i sommarstugan eller hemma vid grillen.

Samtliga drinkar är inbjudande och spännande, vissa är mer lekfulla och andra snarare klassiska. Alla som någon gång lyckats blanda ett glas saft, eller en vodka tonic, ska kunna ta del av drinkkonceptet och göra de enkla drinkarna med gott resultat.

Isbitar och frysfack är inte alltid lika med sant, när det gäller sommarens miljöer och situationer. Good ol’ Sailor har därför lekt med tanken kring kylda produkter som går att köpa i närmaste snabblivs eller kiosk, som frysta bär och/eller glasspinnar.

Som en del i detta har Good ol’ Sailor lämnat de exakta måtten bakom sig och till största delen använt sig av ingredienser som ingår i de allra flesta butikers standardsortiment.

Sailor_PM_Recipes