Blicka framåt utan att glömma gårdagen…

Så här sista dagen på året blir man lätt lite nostalgisk och vill gärna se sig om över axeln för att se vad som uträttats under året. 

Vi har försökt att leva upp till devisen ”för en gladare vardag” (även om helgerna inkluderas) genom att ge er en strid ström av intervjuer, artiklar och annat kul. Det mesta har rört sig inom nöjesvärlden med några utstickare till kryonik, möbler osv. Vi har även påbörjat lite smått att försöka få ordning och reda på de olika artiklar vi under årens lopp samlat på oss. Vi har börjat med Film, Human Frontiers och Spel. Vi kommer under kommande år fortsätta med detta under olika kategorier. Funderar bara fortfarande på hur vi gör med den största kategorin musik?! Där finns artister som rör sig inom olika genrer, ska man lägga dem i den genrer som de mest spelat i? Hur gör man med en som Gary Moore? Blues, rock eller hårdrock? Återstår att se…

När man blickar bakåt inser man snart att vi varit verksamma i hela fem år!

Från början hade vi devisen ”var såg du det först?”. Lite kaxigt, men vi var faktiskt först med att berätta om saker som sedan togs upp av både lokal- och rikspress. Men vi insåg ganska snart att ett jagande efter scoop inte var vår grej. Vi ville hellre skriva om det som vi själva (och ni trogna läsare) var intresserade av. Därför har det blandats mellan känt, okänt, högt och lågt. Hoppas ni hittat nya intressanta artister och artiklar ni inte tidigare känt till.

Ser vi framåt mot nya året så väntar fler intervjuer och artiklar av varierande slag, men fokus blir fortfarande på nöjesbiten. Väl mött under år 2020!
Posted in Jörgen Fredriksson, Uncategorized.