Venom besöker oss till hösten

I oktober är det dags för ännu en film som bygger på en karaktär från serieförlagets Marvels universum, symbioten Venom. Denne figur dök först upp i serietidningar med Spider-man. Idén till Venom kom från en läsare vid namn Randy Schueller. Marvel köpte idén för 220 dollar.

Serietidningsjournalisten och historikern Mike Conroy skriver så här om karaktären: ”Det som började som en ersättningsdräkt till Spider-man förvandlades till en av Marvels nätskjutares värsta mardrömmar.”

Den 5 oktober kan vi skåda en av MARVELS mest gåtfulla och komplexa tuffing på bioduken med Oscar® nominerade skådespelaren Tom Hardy som den dödliga beskyddaren Venom.

Scott Haze, Riz Ahmed, Michelle Williams och Jenny Slate är ombord för filmen, med Ruben Fleischer som regissör (Santa Clarita Diet, Gangster Squad, Zombieland). Tom Hardy har tidigare erfarenhet inom superhjältegenren i ”The Dark Knight Rises” som skurken Bane.
För manus står Scott Rosenberg (Jumanji), Jeff Pinkner (The Dark Tower) Kelly Marcel (Fifty Shades of Grey) och Will Beall (Gangster Squad). Producerar gör Avi Arad och Matt Tolmach tillsammans med Amy Pascal.

Posted in Nöje.