Möjlighet att få uppleva Cash & Jackson…

Tänkt ibland att det bara är nostalgi när någon hyllat en artist som gott ur tiden? Speciellt om du själv inte upplevt artistens storhetstid.

Då ges du chansen att uppleva två stora artister inom pop och countrymusiken framöver. Inte originalartisterna, men shower som speglar deras storhet.

Inom country är Johnny Cash inte okänd och till hösten kommer världens mest autentiska hyllning till Johnny Cash  till Sverige.  Konserten kommer att innehålla låtar från ”San Quentin Live Album” blandat med alla andra kända låtar av en av legenden och ikonen Cash.

Turnéplan: Johnny Cash Roadshow 2019
16 okt Vara Konserthuset
17 okt Uppsala Uppsala Konsert & Kongress
18 okt Karlstad Scalateatern
19 okt Bollnäs Kulturhuset
20 okt Göteborg Lorensbergsteatern
(Med reservation för eventuella ändringar)

Foto: pressbild Besterman

När det kommer till pop så har ingen likt Michael Jackson satt sitt avtryck så djupt.  Hans album ”Thriller” är fortfarande världens genom tiderna mest sålda skiva med över 65 miljoner exemplar! Under nästa år ges möjligheten att se London West Ends succémusikal ”Thriller Live”, som  är den ultimata hyllningen till the King of Pop – Michael Jackson. Det utlovas en konsertupplevelse utöver det vanliga med häftiga multimedia-effekter och fantastisk koreografi, allt för att återuppliva Michael Jacksons banbrytande dans, karakteristiska sound och största hits på scenen igen.

Turné:”Thriller Live”
Ons 15 jan 2020 Uppsala Uppsala Konsert & Kongress
Tors 16 jan 2020 Karlstad Karlstad CCC
(med reservation för eventuella ändringar)
Posted in Jörgen Fredriksson, Nöje.