Extrakonsert 14 augusti för ”Rhapsody In Rock” på Dalhalla

”Det är en underbar känsla att få göra dubbla konserter på Dalhalla, detta blir något alldeles extra, inte bara för mig utan för hela ensemblen. Dalhalla är och förblir en mycket viktig del i Rhapsody In Rocks historia. Det här blir sommarkvällar att se fram emot”, säger Robert Wells.
Det är nu tio år sedan Robert Wells och ”Rhapsody In Rock” stod på Dalhallas storslagna utomhusscen. Under åren 1998-2010 var Robert Wells konserter en stor del av arenans program. Med symfoniorkestrar, svenska och utländska sånggäster, dansare, special komponerade fyrverkerier, stuntmän, TV-inspelningar och skräddarsydda scener har de satt sin tydliga markering i Dalhallas historia.
Robert Wells har sedan 1998 rekordet i framträdanden med över 59 konserter, varav 55 utsålda. Konserterna och Dalhallas scen är unika i sitt slag och har visats i TV över hela Norden, Kina och USA.
Efter höstens stora succé runt om i landet återvänder nu ”Rhapsody In Rock” till Dalhalla, med en exklusivt komponerad föreställning enbart för dessa augusti-kvällar.
Med stor orkester, över 50 medverkande och hemliga gäster kommer publiken tas med på en musikalisk och spektakulär resa i äkta ”Rhapsody In Rock” känsla.
Över 1 950 000 har sett och upplevt konserterna bara i Skandinavien och Rhapsody In Rock har publikrekordet på Ullevi 2003 med sittande 45.000 åskådare.
Roberts Wells & ”Rhapsody In Rock” har turnérat i USA, Australien Tyskland, England, Ryssland och ett flertal gånger i Kina. Sex Guldskivor och två Platinum utmärkelser finns även med i bagaget.
Posted in Nöje.