Beth Hart ger ut nya singeln Sugar Shack i remix av GOLDHOUSE!

Beth Hart ger ut en version av låten Shugar Shack som ommixats av DJn, låtskrivaren, producenten och sångaren GOLDHOUSE. Originalversionen hittas på den kritikerrosade plattan War In My Mind som gick direkt in på förstaplatsen på Billboards bluesalbumlista.

Beth Hart säger så här om den nya mixen: “Jag älskar den här sexiga låten men remixen är helt fantastisk. Jag är så exalterad. Att hålla på med musik är så roligt för att det hela tiden händer saker du inte förväntade dig. Den här mixen är en sådan sak. Stor respekt för den sexiga DJn!”

GOLDHOUSE tillägger:
”Det var fantastiskt skoj att göra den här mixen! Beth talang som låtskrivare samt hennes otroliga röst gav mig den kreativa friheten att göra något radikalt annorlunda med låten. Ska bli kul att höra vad folk tycker!”

GOLDHOUSE föddes som Grant Harris och växte upp i Chikago. Han har sysslat med musik i stort sett hela sitt liv där han vridit och tänjt på musikens gränser genom sin blandning av täta produktioner med superläckra låtar och en förmåga att få till radiovänliga melodier. 2017 och 2018 hann han med att producera Cheat Codes, MØ, Mokita, Flawes med flera. Samtidigt gjorde han en mängd framgångsrika mixar för Billie Eilish, Katy Perry, Lady Gaga, Daya, G Eazy, Martin Garrix, All Time Low, Calum Scott, Tritonal, Maggie Rogers, Sam Smith, Caroline Pennell, Nial Horan, The Vamps med flera och skrev även låtar och samarbetade med hitmaskiner inom dansmusiken som Armada och Spinnin’ Records.
Posted in Nöje.